En liten kärleksförklaring

Hej alla goa och gla’a, idag är det Chrille som lirar tangenterna!

Hur har ni det i stugorna så här efter jul? Har ni smält all julmat? Provat alla julklappar och återhämtat er? Skämt och sido, jag själv älskar julen! Det är ju barnens högtid och eftersom att jag har fem barn så går vi verkligen all in här hemma. Det är pynt högt och lågt, pepparkakshus, julgodis, julklappar, granar (jag barnen vill ju ha egna på sina rum, hehe) och ljusslingor i nästan hela trädgården. Julfilmerna rullar på tvn hela december och vi följer julkalendern slaviskt!

På julaftons morgon äter vi tomtegröt och kollar sista avsnittet och alla i familjen har matchande pyjamasar. Haha, ni skrattar säkert gott, men vad vi njuter! Barnen tycker alla våra traditioner är roliga och jag och frugan hjälps åt att rodda så det inte blir så stressigt.

Har ni några speciella jultraditioner? Ni får gärna berätta för det är ju så roligt att få veta!

Nu är vi dock väldigt redo och spända på ett nytt år! Både jag och frugan tycker det är kul att sätta upp lite mål och planera hur vi vill att året ska bli. Vad har vi för aktiviteter inbokade, vad ska barnen iväg på och vad behöver vi spara lite extra pengar till osv.

Den största förändringen som förmodligen kommer hända 2022 är att min kära hustru ska byte jobb. Första februari börjar hon på ett företag som heter Canea, ni kan läsa mer på www.canea.se om ni är nyfikna. Det verkar vara ett spännande företag men stora visioner, men ändå familjärt och högt i tak. Jag vet att hon ser mycket fram emot att få lite nya utmaningar och växa i sin roll. Det ska bli väldigt kul att följa hennes utveckling!

Som ni förstår så är ju min fru inte bara en fantastisk mamma utan också en person som inspirerar mig väldigt mycket och vi pushar varandra framåt och hon tar verkligen fram det bästa i mig. Pricken över i’t är nog ändå att vi har samma humor och kan skratta så tårarna sprutar, hehe!

Nu önskar jag er ett gott nytt år, så hörs vi 2022!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *