Måndagstankar

Tjena gänget, Tom här idag! Hur är läget? Har ni snö hos er?

Det har vi här i alla fall. Så jag är väldigt glad att jag får fortsätta att jobba hemifrån även om restriktionerna har tagits bort. Det är inte roligt att ge sig ut på vägarna i stan när det är snö. Alltid är det någon långtradare som har kommit på glid och sitter fast så det stoppar upp hela morgontrafiken.

Jag och en kollega har startat upp ett nytt projekt där vi ska hjälpa en kund att marknadsföra partytält värnamo , så just nu sitter vi och spånar på idéer till fotografering, filmning, grafisk design och säljspitch. Känns som ett otroligt roligt uppdrag nu när man förhoppningsvis kan börja se fram emot lite party igen! Det är glada ungdomsminnen som ploppar upp när jag tänker tillbaka på galna bygdegårdsfester, midsomrar och födelsedagsfester i kompisarnas trädgårdar. Tänk va mycket galenskaper man hade för sig när man var yngre. Nu för tiden orkar man ju knappt vara vaken till 23 på kvällarna, haha! Kan ju i och för sig bero på att man har två barn, hus och arbete att tänka på hela tiden. Alltid är det något som ska planeras, underhållas eller fixas. Men tro inte att jag klagar! Även om 20-åren var roliga så njuter jag dubbelt så mycket av livet efter att jag fyllde 35.

Man har ju blivit trygg i sig själv på ett helt annat sätt, man vet vad man gillar, har en fantastisk familj, goa vänner osv. Livet på en pinne helt enkelt! Det enda jag kan längta efter just i detta nu är nog ändå att få resa lite mer igen. Det saknar jag! Se världen ur barnens perspektiv och se dom upptäcka livet och nya platser, det är nog inget som slår den känslan!

På återseende / Tom

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *