Lunchpromenader och köksprojekt

Hej på er, Peter här! Hur har ni det så här på höstkanten? Själv så sitter jag i köket i vårt sommarhus på öarna och läser tidningen. Det är ju egentligen inte så mycket intressant att läsa, bara massa brottmål stockholm och annan skit som händer i samhället, men det är börsen och aktiekurserna jag vill läsa om. Det har ju varit jäkligt ostabilt under pandemin, så vissa dagar biter man ju änna på naglarna av nervositet.

Hur som helst! Både jag och Susanna kan jobba på distans fortfarande så vi passar på att ta några dagar här ute nu när det är som finast. Färgerna på träden, den krispiga luften och braskaminen om kvällarna är svårslaget! Till helgen ska vi passa på att ta några turer med båten innan det är dags för den att gå i idé.

Eftersom vi båda tycker om att röra på oss så brukar vi klämma in en promenad under dagen. Dels för att få igång blodcirkulationen och få lite endorfiner men även för att ta till vara på dagsljuset nu när det blir mörkare om kvällarna. Vi har dessutom alltid en hel uppsjö ämnen att prata om så det blir kvalitetstid av det också!

Vi har tänkt att vi ska renovera köket i lägenheten i höst så vi diskuterar bland annat leverantörer, kulörer och detaljer. Vi båda gillar ju att laga mat och spenderar rätt mycket tid i köket (det har ju även blivit till ett hemmakontor för åtminstone en av oss) så det känns viktigt att det blir som vi verkligen vill ha det! Just nu lutar det åt ett mörkgrönt kök med bistrokänsla från Ballingslöv. Vi ser även över möjligheterna att installera någon form av pizzaugn, tror ni det är möjligt? Det återstår att se!

Nu är min eftermiddagspaus slut och det är dags att återgå till dagens arbetsuppgifter! På återseende!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *