Så det här med corona fortsätter…

Fasiken, jag trodde att det där med viruset skulle gå över snart men nej, da zhit är kvar ju! Så min idé med att starta bolag inom sjöfrakt verkar inte gå vidare.

Men meck är meck, så jag har börjat med annat. Ni vet att det som intresserar oss mest är ju båtar men gillar man motordrivna fordon spelar det ingen roll om de rör sig på vatten eller land, det viktiga är att känna friheten av att vara ute och njuta, framförallt nu när det är så vackert väder och vi mår så bra av solen och naturen. En annan sak vi håller på med är att åka moped hit och dit. Vi är ett gäng grabbar, förutom vi som håller på med den här bloggen så gillar att träffas ibland och bara köra lite för skojs skull. Det har dock varit ett bra tag sen och egentligen har vi mestadels varit ute till havs och sjöss än på landsvägarna med mopederna. Jag har en riktig fin moped som jag nyligen fixade, så den har blivit min pärla. Nu känner jag att jag är otydligt här med varför jag kör moped och inte båt, ju i en båt är man mycket mer trånga, man sitter så mycket mer nära varandra, så därav att jag klagade innan på det här med corona och båtar och grejer, så ni hänger med på vad jag snackar om.

Tillbaka till min moped, ju jag höll på säga att jag har fixat min fina moped, den köpte jag för ett par år sen, riktig fin moped var är den men på senaste åren har den börjat krångla, vilket har lett till att den har mestadels stått i garaget och dammat sen lägger vi på att jag och de andra har varit mer ute till havs än ”on the road” så att ja, den stackars mopeden har fått vänta med att få kärlek men i och med att vi ha dragit igång med mer mopedisters samlingar där vi njuter av utomhus livet på ett annat motordriven sätt, så har min kära trogna moped fått kärlek. Jag har köpt och monterat en splittrans ny lifanmotor som har höjt kvalitén på mopeden (kanske trimmat det lite också men ssscchhh, sån berättar inte vi för barnen) så den går i hela 80 km/tim om den orkar det… men det är kanske inget man gör varje dag. Jag har fått den att fungera så fint efter lite omhändertagande att numera använder jag den även för att åka till jobbet ibland.

Jag hade velat göra mer med min moped, sätta ditt ett par snygga lastbilsdäck så den ser riktig maffig ut exempelvis eller asså inte riktiga lastbilsdäck men jag menar så där snygga stora däck som gör att det ser coolare ut!

Det är kul att mekka och framförallt nu när vädre är så bra för att vara ute och fixa med sina fordon. I och med att jag är permitterad är det inte bara mopeden som har fått kärlek, andra fordon så som min elcykel och en gammal bil har fått mycket kärlek och det är kul! Så, det är kul att jag kan utnyttja min lediga tid på sådan som jag gillar att göra!

Vad gör ni? Är det någon som läser som är permitterad och isåfall vad gör du om dagarna? Jag har också börjat träna mer eller jag är ute på längre promenader och är mer aktiv nu är innan vilket även har påverkat mitt humör och energinivån allmänt, därav att jag orkar hålla på med dessa fordon hit och dit! Haha

Nå väl, det var allt från mig den här gången, ta hand om er där ute, se till att ni inte smittas, så tvätta händerna ofta och väl, så hörs vi säker i ett annat inlägg, förhoppningsvis är allt med Corona över eller åtminstone under mer kontroll!

Tacksam för er som läser!

Hälsar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *