Spanien-skoj

Hej på er, Peter här!

Hur står det till med er såhär i semester-tider? Men mig är det super, jag sitter faktiskt just nu i spanien på min semester och jag är såå nöjd med livet, jag och frugan är här utan barnen i 1 vecka, lyx. Barnen är hemma hos sina mor och farföräldrar så dom njuter nog också för fullt av deras semester från mamma och pappa ett tag!

Vi har varit här i 2 nätter än så länge, vi landade i lördags och idag är det måndag, det har bjudits på otroligt fint väder och helt galet god mat! Vi har ätit tapas och paella, grillad fisk och halloumi, massa gottigt. Appropå mat får ni jättegärna komma med förslag på cateringföretag göteborg till min 40 års fest som vi ska ha i september! Hade jättegärna haft en släng av lite spansk mat då känner jag spontant nu. 

Vi har spenderat dagarna på stranden och solat och badat, havet är superskönt och vi har hittat en bar vi gillar som har riktigt bra solstolar, god mat och goda drinkar. Imorgon ska vi ut med en båt hela dagen, med start rätt så tidigt, kl 7 ska vi gå på ombord sa dem när vi bokade biljetterna idag. Antar att man börjar så tidigt eftersom solen blir så jäkla het direkt, redan vi kl 10 på dagarna, vid lunch burkar vi sitta i skuggan och äta för att få en liten paus från solen. 

Jag har haft semester i 2 veckor av mina 5 när vi kommer hem från spanien, det känns riktigt bra att det fortfarande är så långt kvar av semester när vi kommer hem. Vi har lite små projekt på huset som vi ska passa på att fixa med, och vi ska iväg en sväng till stockholm med barnen och hälsa på min bror och hans familj. Vi tänkte gå på gröna lund och skansen och annat kul, så det blir roligt!

Jag kommer nog att kika in här snart igen, om inte annat så är det roligt att läsa vad de andra grabbarna skriver här inne också, så jag får se vad det har för sig nu i sommar när vi inte ses så ofta! 

Jaja, ha de bra landkrabbor så hörs vi, /Peter.

City, Peñíscola, Castle, Beach, Houses, Historic Center

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *