Sommartider hej, hej!

Tjenare på er!

Tom här idag, det är nämligen så fint så min semester officiellt startar imorgon, måndag. Det känns välbehövligt och skönt! Vi har några saker planerade jag och frugan som också får sin semester precis nu, så skönt när man får till det att kunna ta dem tillsamman, det blir ju såklart roligast för hela familjen!

Redan imorgon åker vi på lite utflykt direkt, utan barnen som ska få vara med sin mormor och morfar hela dagen imorgon. Vi ska nämligen åka iväg en sväng för att Marie ska göra botox i alingsås, hon har varit och gjort det där förut och blev så himla nöjd så hon vill inte gå någon annanstans och det förstår man ju såklart. När det handlar om olika ingrepp sådär så måste man ju känna att man litar på dom som ska utföra det. Efter det tänkte vi äta någon mysig lunch på stan där, alingsås kallas ju också för kafé-staden så vi måste ju passa på när vi är där! Har ni tips på något extra bra kafé som också erbjuder lunch, eller på två olika ställen för både lunch och fika efter också spelar ju ingen roll egentligen, så kommentera gärna! 

Nästa vecka ryktas det om supervarmt och fint väder, så vi tänkte förhoppningsvis kunna åka iväg till vår favoritstrand vid havet och bada hela dagen på tisdag om vädret tillåter. De dagarna brukar jag alltid få min ordentliga “ nu är det semester-känsla”. När man dagen innan packat klart allting inför badet, underlägg att sitta på som hela familjen får plats på, badkläder, handukar, leksaker till barnen både för vattnet och sanden, bollar, spadar och allt möjligt, förbereda matsäck som innehåller både frukt och mackor, små yoghurtar och kycklingsallader, och såklart massa, massa vatten för oss alla dricka under dagen! Vi köpte precis innan sommaren också ett supersmidigt uv-tält till barnen att slappna av och vila i under dagen och 2 parasoll har vi alltid med oss också. Så det blir roligt, nu håller vi tummarna för vädret!

Nej, nu ska jag avrunda, men jag kikar in här igen så småningom, ha det så gött sålänge, hej!

Deckchairs, Sea, Beach, Seaside, Seagull, Summer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *