Sommarplaner

Hej på er!

Idag är det jag Tom som tagit mig tid att kika in här efter en tids uppehåll. Hur mår ni? Har ni varit ute något med era båtar såhär nu när det rätta vädret kommit? Det kommer ju snart några långhelger vilket är perfekt för oss båtälskare. Vi har inte bestämt vart det bär av än men ut på havet måste vi ju dels för att båtarna ska få vara i sitt rätta element dels för att sysselsätta oss och barnen. Jag och frugan brukar ta med oss barnen, de har verkligen ärvt det här med att älska naturen och havet! För frugan däremot var det något hon växte in i, när vi träffades kunde hon knappt något om båtar och hade aldrig åkt annat än färjor så hon fick tidigt nya positiva upplevelser kopplade till sjön. Har ni några tips på passande ställen att åka till för en långhelg? Bohuslän är en favorit för oss, så vackert och vi har hittat några bra hamnar att lägga till vid också. Än så länge har vi bara varit ute på dagsturer, fått känna vinden i håret tänkte jag säga men jag har nog inte tillräckligt med hår för att säga så, men ni förstår vad jag menar i alla fall.

Idag när jag var på jobbet ringde de från min dotters fritids, hon hade trillat på gården och slagit ut en tand. Självklart var hon ledsen, vem hade inte blivit det av en sådan sak?! Snabbt sökte jag efter barn tandläkare Hisingen och fick tag på en som kunde ta emot oss direkt. Så det var bara att lämna jobbet i alla hast, hämta dottern och bege oss till tandläkaren. Tanden hade dottern fått med sig i en liten burk. Tandläkaren konstaterade att allt såg bra ut, eftersom det var en mjölktand gör de inget utan det är bara att vänta tills nya tanden växer ut. Nu väntar en tid med glugg för henne. Tanden ska hon tydligen lägga under huvudkudden ikväll och hoppas på att tandfen kommer, vi får väl se hur det blir med den saken.

Jobbet som jag lämnade i all hast återvände jag inte till efter tandläkarbesöket då klockan var så mycket. Får försöka ta igen förlorad tid imorgon, har lite som behöver bli klart innan månaden är slut. Även om det är en vecka kvar på månaden gillar jag inte att vara ute i sista stund.

Till helgen ska jag träffa grabbarna. Det blir väl som vanligt grillat, lite goda öl till oss medan våra partners och barn kanske dricker något annat gott. Vi brukar försöka ses ibland, vi är ett härligt gäng om jag får säga det själv, barn i samma åldrar som leker bra tillsammans medan vi vuxna sitter och snackar om båtar, öl och bilar. Det är ändå livet! Vi lär även prata om vad som blir sommarens äventyr med båtarna. Som bekant brukar vi ju gemensamt under semestern åka tillsammans på en härlig båtsemester. Vi har pratat om möjliga destinationer men nu måste vi bestämma oss, inte långt kvar ju. Återkopplar här ni vi bestämt oss.

Ha det bra så hörs vi snart igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *