Hejsan

Hej allihopa, är det bra med er?
Idag är det Peter som skriver lite igen. Ikväll tänkte jag och Martin gå och käka på resturang, vi är sugna på spansk mat. Men först tänkte jag ta och prata lite om en av mina bästa upplevelser som jag hade här om dagen, jag fick åka iväg för att testköra en bmw i8 coupe. Jag fick ett erbjudande på mail eftersom de hade hört att jag gillar snabba fordon, så de ville att jag skulle få testköra en riktigt fin bil som många bara kan drömma om att få köra. Så jag bara packade mig i min bil och åkte iväg till banan där jag skulle få köra bilen. När jag kom dit var jag tvungen att skriva på lite papper av säkerhetsskäl, ni vet om jag skulle köra av banan. Sedan var det dag och jag fick sätta mig i bilen och testa alla coola funktioner den hade. Eftersom att det är en hybrid har den två motorer, en el och en bensin. Med dessa två motorer kombinerade har den 369 hästkrafter och når en tophastighet på 249 km/h. Jag flög verkligen fram på banan och jag blev faktiskt berömd för att jag var så bra på att köra. Det var roligt att höra! Sedan var det iallafall slut och jag hoppas att det blir en nästa gång, tänk om det blir en ferrari då kanske.
När jag kom hem tog jag en bit mat ute i vårsolen. Det var 16 grader så det var ingen tid man ville förlora, det är bara att njuta så länge det varar. Jag satt och tänkte på vilka spanska restauranger det finns och ringde min vän Martin för att bestämma tid för kvällen. Vi bestämde att han skulle komma hem till mig innan vi drog ut för att hitta en resturang. Så vi sökte på bästa tapas göteborg, det vi fastnade för blev en resturang som såg väldigt gemytlig ut. Den hette Eltorobravo och låg på en fin liten gata.
På resturangen bemötte dem oss trevligt och hänvisade oss till ett bord. Maten tog inte lång tid att få och smakade fantastiskt. Tapas är ju också en rolig grej med alla smårätter och drinkar. Kvällen blev inte för sen och vi båda var väldigt mätta och nöjda.
Det var allt för mig, vi hörs igen om ett tag lämna en kommentar om ni också har haft någon häftig upplevelse som ni vill dela med oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *