Sommarkänslorna talar..

Hej allihopa!

Idag är det dags för Chrille att skriva, så hej! Hur mår ni? Jag mår iallafall bra, det är ju påsk i helgen så jag ska faktiskt ta ledigt både onsdag och torsdag och ha långledigt med min älskade familj. Frugan har också lyckats ta ledigt vilket känns superkul, det ska blir mysigt att vi tid ihop hela familjen och att barnen slipper vara på fritids hela påsklovsveckan. Det är klart att dom också behöver lite ledigt precis som vi och komma iväg och göra roliga saker!

Så jag har planerat att vi ska till Badhuset imorgon, vi ska till Voltflip på torsdag och hoppa på massa trampoliner (roligast ska bli att se hur min fru tycker att det är haha). På fredag tänkte jag att vi ska åka till djurparken om det är fint väder och ta med oss fika och ha en härlig dag. På lördag och söndag hoppas jag att det är lika soligt och fint väder så vi kan göra iordning vår altan och trädgård inför sommaren. Jag vill gärna tvätta av hela skiten, altanen och alla möbler. Frun vill gärna plantera lite blommor och barnen vet jag vill ha ut att uteleksaker, helst hade väl dom velat ha upp poolen helst igår haha. Men det tror jag vi väntar lite med.

Nu ringde det precis en snubbe som pratade om jämför online casino, sådet var däröfr jag var borta ett tag, inte för att ni märker det men haha. Det var intressant att höra om, jag har ju spelat lite då och då. Men var var jag någonstans, jo utemöbler och grejer. Jag vill ju gärna få ut grillen med, jag längtar så till alla härliga middagar, dels att sitta ute och dels den GRILLADE maten, äääälskar grillmat.

Nu blev jag väldans hungrig av det här snacket! Och ser precis nu att klockan redan är 10 i 12. Så dags att dra mig iväg på lunch. Idag blir det thaibuffé med en kollega!

Vi hörs hörrni, ha det bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *