Motorfordon på tre hjul.

Hallå alla, Martin här som bloggar idag, så här lite sent!

Kan tänka mig att för er måste det vara lite förvirrande vem som skriver ibland. Jag har lagt märke att vi ibland inte skriver våra namn, så jag har tagit upp det med dem andra. Jag hoppas på att vi framöver kan vara lite mer konkreta på vem som skriver. Det är bara det att när man sitter och skriver så tänker man ju inte på att ni inte ser oss face to face. Hur som helst, jag hoppas ändå att ni tycker om vår bloggande och följer vår passion för motorfordon.

På tal om motorer fick jag en fråga från en vän här om dagen. Min vän jobbar inom personlig assistans, hen är inte personlig assistent utan jobbar på ett sådant företag och eftersom jag är motorintresserad frågade hen om inte jag känner till cyklar med motorer. Det hon förklarade är att cykeln är till för en kund som har ett handikapp som gör att personen tappar balansen något lättare än andra människor och därför krävs det en stabilare sådant, plus att det ska vara med en motor i, för att det ska gå enklare för personen att cykla. Det tog mig mindre än en sekund att komma att tänka på monty. Det företaget har ett brett utbud av cyklar som är perfekta för de som inte kan cykla på två hjul, de ser snygga ut och det går att handla på nätet, så man får de levererade hem. Det är riktigt smidigt känner jag.

Undra hur många människor som behöver en sådan cykel, jag menar det är ju inte bara personer med ett handikapp som skulle ha nytta av det. De är stabila, så när det är skitväder här i Sweden kan man åka lugnare, de drivs om en motor så man orkar komma längre bort med en sådan cykel, de har en korg till och med så man kan gå och handla, lägg sakerna i korgen och cykla hem igen.

Ja, ni förstår att jag blir ivrig med en sådan haha, kanske ska testa och äga en själv.

Hoppas ni får det underbart! Vi hörs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *