Peter update

Hej!

Peter här, jag tänkte jag skulle blogga lite idag, jag såg att Martin redan varit i farten och uppdaterat imorse men det är väl bara kul med ännu mer att läsa i denna fantastiska blogg tänker jag!

Jag är nämligen i farten själv framför datorn och håller på och kikar på Stilino för tillfället, det är nämligen så att jag ska förnya lite kontorsmöbler här på jobbet då vi haft det vi har nu i ett antal år kan man säga. Jag hittar massa snygga och ergonomiska grejer faktiskt så varukorgen är inte tom, den fylls på allt efter som.

Ikväll vankas det middagsbjudning hos några vänner, jag ser fram emot maten, min kompis fabbe är kock och superduktig så vi vet när vi blir bjudna på mat hemma hos honom och hans familj att det blir riktigt god mat. Han har ett sätt att få allting att passa så bra ihop, det är väl det kockar är duktiga på antar jag.

I helgen ska vi åka till ikea och inhandla nya utemöbler till huset på öarna, vi tänkte oss nya rottingmöbler till lounge-delen och även ett nytt matbord med härliga och sköna stolar till. Så man kan sitta och ha lååånga luncher och middagarna i solen på sommarna. Åh jag längtar tills det är den tiden på året då man har hela semestern framför sig, vi packar ihop vårt pick och pack och “flyttar in” i sommarhuset! Men tiden går fort, snart är vi där. Det är ju redan 1 april på söndag och efter det kommer ju majmånad. Vi får se vad det blir för väder iår, förra sommaren var ju helt otrolig, så varm hela långa halvåret kändes det som. Aldrig varit med om i sverige förr?! Kanske blir det likadant detta året, eller så blir det en vanlig “halv-sommar”, eller kasnke ingen alls? Ajaj, vi får se och hoppas på det bästa.

Nu måste jag dra mig, vi hörs snart igen. Hej!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *