En lugn tisdagsmorgon

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra, det är tisdag och veckan är i full rullning. Idag är det Martin som skriver, tjenatjena, det var ett tag sen nu så jag tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg när jag ändå har förmiddagen ledig då jag jobbar sent idag.

Jag brukar passa på att ha en lugn morgon lite för mig själv de få dagar jag jobbar sent, jag har ju lyckligtvis fått ett schema som ger mig så mycket tid med familjen som möjligt vilket betyder att jag oftast jobbar tidiga dagar och kan sluta redan vid kl 14. Så det är oftast jag som hämtar upp barnen på skolan. Vilket jag tycker är superkul att få göra. Men idag har min morgon bestått av lite sovmorgon, 2 frukostar och härligt morgonkaffe som jag sippat på till min favoritserie Homeland.

Men nu ska jag faktiskt dra mig iväg och se varifrån kan jag köpa säkrast patroner till gräddsifon ? Det är nämligen så att min vackra och älskade fru fyller år imorgon så jag ska baka en gräddtårta till henne så barnen och jag kan väcka henne imorgon med paket och frukost i sängen. Vi har en gammal gräddsifon men patronerna är slut så jag ska ta mig ut strax.

I helgen blir det släktkalas för frugan så det blir full rulle, men det ska bli roligt. Förhoppningsvis är vädret fint så barnen kan vara utomhus och leka, då blir det lite lugnare för oss vuxna inne iallafall att sitta och prata.

Vi hörs snart igen, ha det bra folket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *