Jag vill ut på äventyr!

Hallå alla!

Jag hoppas verkligen att ni inte har glömt att jag fyller år snart. Har ni glömt det? Ja, här får ni en påminnelse! Nej, jag bara skojar. Det är klart att ni inte ska behöva skicka en ny båt till mig eller så.

Sen kan det vara så att ni ändå vill köpa en ny båt till mig och det får ni jättegärna göra. Det är bara att gå in på fedelta fincance, ta ett företagslån och köpa den där båten. Ok, ni behöver inte göra det för min skull men gör det för era skull, att äga en båt är en av de roligaste grejer man kan ha i livet, jag lovar er.

Senast jag var ute med min familj med båten hade vi ju en sån fantastisk tid och det var tyvärr lite för länge sen jag gjorde det, så jag ser framemot nästa gång. Jag ska nog prata lite med grabbarna och börja planera inför en gemensam båtresa. Nu när våren närmar sig med stora steg blir man allt mer sugen på att vara ute till havs! Frågan är bara när kommer vi att kunna hinna med det och när på året blir det bra, alltså den perfekta dagen liksom.

Än så länge får vi nöja oss med att planera båtresan och jag får fokusera mera på jobbet, det har hänt en hel del saker som har tagit mycket av min tid. Inget negativt så, utan bara en massa positiva händelser som har fått jobbet att rulla på och jag känner mig rätt upptagen när jag väl är jag jobbar. Skön känsla tycker jag.

Ja, ni får ha en riktig härlig båttur om ni bestämmer er för att köpa den där båten och vill ni ha tips eller råd är det bar att höra av er, lämna en kommentar så svarar jag så fort jag kan!

Ha det bra, vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *