Ljusare tider!

Hej alla båt och hav-älskare till människor!

Nu var det ett tags sedan vi hördes, sist var i slutet av januari och nu är vi snart i slutet av februari, galet vad snabbt tiden går. Det som är skönt är ju att det börjar bli ljusare ute nu, vid kl 17 på kvällen är det fortfarande ljust ute och fler och fler dagar skiner solen fram! Underbart tycker jag.

Februari går undan och snart går vi in i Mars, min månad, jag fyller år den 23 Mars och då blir det lite fest på helgen där. Såklart med gänget här på bloggen och deras familjer tillsammans med min familj och släkt. Min fru frågade mig vad för mat jag ville ha på festen och jag svarade direkt, paella! Jag älskar ju denna spanska maträtt och jag har faktiskt beställt en egen panna efter jag googlat runt och hittade paellapannor stockholm och köpte mig en egen, så jag vill stå för maten på festen! Det är ju rejäla fat man lagar i så det ska nog räcka till hela tjocka släkten.

I övrigt så går det bra på jobbet mitt, vi kämpar på jag och kollegorna, det märks att det är början på ett nytt år och kunderna rullar in på band, vilket är superbra och kul att ha mycket att göra faktiskt tycker jag! Just nu håller jag på med en spännande kund som jag tyvärr inte kan berätta så mycket om, då allt inte är helt klart än, men jag kan ju säga att de jobbar med något som är i min smak om man säger så, vad kan det vara? Båtar…. Hmm. det gör det lite extra roligt att jobba med kunder som jobbar med sånt som man själv har kunskap i och personligen tycker om!

Jag har tyvärr inte tid att skriva ett så långt inlägg idag, klockan är snart 16 och jag ska ha ett sent möte idag med en kund kl 16. Jag brukar inte lägga kundmöten efter kl 15 men detta fick bli ett undantag. Så nu ska jag iväg och förbereda mig lite, vi ska vara på vårt kontor iallafall vilket är skönt då jag bara kan åka raka vägen hem till middagen efteråt och slippa köra till kontoret från någonannastans innan jag kan åka hem.

Ha det så bra så länge, vi höres snart igen! Glad måndag på er /Tom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *