Ölprovning och båtmässa!

Då var man tillbaka här på bloggen efter en liten paus över jul och nyår. Här har vi unnat oss till höger och till vänster och immundigat en väldigt massa god mat och dryck. Peter och hans bror driver ett microbryggeri vid sidan av och nu går det så bra för dom att dom är i full fart med att sätta igång en egen butik. De har blivit rekommenderade att satsa på ett kassasystem för små företagare och nu har de haft fullt upp med att få ordning på alla detaljer för det. Han behövde en liten break sa han och bjöd upp mig och grabbarna till bryggeriet i mellandagarna. Vi hade mycket trevligt och vi fick provsmaka deras nya Ale. De hade experimenterat med chili och citron den här gången. Jag vet inte om det blir någon storsäljare men det var rätt gott faktiskt! Trots detta fick den bara en tvåa i medelbetyg av gänget, man har ju blivit lite kräsen med åren.

Annars laddar vi för båtmässan i februari. Vi kör en långhelg jag och grabbarna. Jag bokade in oss på Gothia Tower så att vi kan ta en simtur i den svävande poolen. Ser ju ut som en upplevelse helt klart! Man har ju hört ett och annat om den där räkmackan på våning 23 också, så den måste ju provas. Sommarsäsongen är ju inte alltför långt borta och nu vill man ju passa på att spana in lite nya kul prylar. Chrille och Martin letar båda efter nytt kapell, nu hoppas vi att de kan slå till på en bra deal. Jag är mer intresserad av att hitta en ny båt, vi har ju haft vår käre ”Margerita” i 5 år nu och det vore kul med något nytt. Gissar att modellerna på mässan inte riktigt matchar plånboken, men jag sitter just på Blocket å spanar. Funderar på att slå till på en deal nu medans fyndläget fortfarande är bra. Jag hittade en Bayliner Ciera Sunbridge 2655 till ett riktigt bra pris. Frugan var inte lika imponerad, den går för fort och har för lite sovplatser fick jag till svar. Det är bara att fortsätta att leta vidare helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *