Presentation av gänget

Godagens!

Idag tänkte jag att jag skulle berätta lite mer om vilka vi är som står bakom den här bloggen. Vi är fyra stycken män i åldrar mellan 35 och 40. Jag heter Tom och kommer som tidigare nämnt att vara huvudansvarig för bloggen.

Jag är 36 år gammal och bor tillsammans med min fru och våra två barn. Vi bor i en enplansvilla, har en katt och kör volvo till vardags. Jag jobbar på Marknadsföringsbyrå Göteborg, därav valet att jag är bloggansvarig. Förutom att åka båt på fritiden så gillar jag och min familj att uppleva saker ihop, det kan vara allt ifrån att gå på bio, baka bullar till att fjällvandra och klättra. Det är roligt att vara aktiva tillsammans och jag tror att barnen kommer ha nytta av det i framtiden. Funfact om vår familj: allas namn börjar på T. Tom, Therese, Tintin och Theo.

Näst ut har vi Martin, som gillar att navigera med karta och kompass. Martin är 39 år och bor tillsammans med sin fru och deras tre barn. Martin har alltid varit en lägenhetskille, så lite skötsel som möjligt, men när tredje barnet var på väg insåg han att dom nog var tvungna att köpa ett hus ändå. Nu bor dom jättefint i en utav vikarna i utkanten av stan och har en egen privat brygga. Bredvid bryggan har dom en bastu och en vedeldad badtunna, där har vi grabbar druckit många bärs sedan dom flyttade in. Martin jobbar som säkerhetsvakt och är en riktigt bitig karl. Det är bra att ha extra muskler i gänget när det ibland behövs tas lite hårdare tag vid vårt av skrov och lyft av motorer.

Peter är gängets clown. Han får oss alltid att skratta gott och är det inte något roligt han sagt vi skrattar åt så är det hans eget skratt som smittar av sig. På våra båtresor behövs varken Kalle Anka-tidningar, yatzy eller ölspel, Peter kommer alltid på någon rolig utmaning som vi andra inte är sena att hänga på. Peter är 35 år och har även varit gängets singel fram till för bara några månader sedan, då träffade han Susanna.  Dom är så där äckligt nykära, sånt som vi som är gamla i gemet inte ens kommer ihåg hur det var, haha. Men vi andra är glada för hans skull, detta har han längtat efter. Peter har en lägenhet i stan och ett sommarhus på öarna. Han jobbar som konsult för Husqvarna och är en baddare på aktier och kapitalfördelning. Han kör audi sportmodell i jobbet och en gammal porche på semestern.

Sist men inte minst i vårt gäng är Chrille. Chrille är 39 år precis som Martin och jobbar som kyltekniker, han är en jäkel på allt ifrån att bocka rör och svetsa, till att skruva gamla maskiner. Vi brukar skoja om att Chrille förmodligen inte har så mycket att göra på jobbet eftersom han och frugan har fem barn. Men det passar honom, han är verkligen världens snällaste och det finns inget som gör honom så exalterad som att prata om sina barn. När barnen är ute och spelar på fotbollsplanen dom bor precis bredvid, så brukar han sitta i sin fåtölj på övervåningen med en kopp kaffe i handen och spana på dom. Ett litet fotbollslag har jag skaffat mig brukar han säga, det återstår att se vem som är nästa Zlatan.

Nog om oss och vårt lilla gäng! Vill ni veta mer får ni gärna ställa frågor som vi kan svara på, alltifrån personliga saker till motorer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *