http://bilochmarin.nu/wp-admin/post-new.php

Korv och stolsting

Tjenare landkrabbor, I am back!

Hoppas ni haft det bra sen sist! Nu börjar höstkänslan komma, vilket ju känns bitterljuvt för mig och grabbarna. Nu är det tillbaka till verkligheten som gäller. Alla har sina jobb och familjer att lägga mera fokus på nu igen när semestern är slut, och högsäsongen för våran passion börjar ta slut. Samtidigt är det ju fortfarande flera veckor kvar att njuta av på sjön, så det ju ingen idé att deppa ihop totalt. En go stickad tröja, en vindjacka och solbrillorna på så är jag good to go. Kanske ett par tunna handskar i värsta fall!

Men för att sprida lite värme tänkte jag berätta för er om en utav de bästa dagarna den här sommaren. Det kan ju vara lite mysigt att drömma sig tillbaka till värmen, nu när höstmörkret och kylan kryper sig inpå. Det är egentligen inte så himla super fantastiskt som det låter, nu kanske ni får skithöga förhoppningar… men det var bara så himla fantastiskt på alla sätt. Jag och grabbarna gav oss ut på havet för en grabbdag. Vi hade packat med oss god öl, fina korvar med hög kötthalt att grilla och några fiskespön. Planen var att ligga på sjön hela dagen för att förhoppningsvis fånga något att grilla på kvällen. Men halvvägs ut inser vi att det är ju grillförbud! Vi står alltså utan varm lunch och även grillsuget för kvällen raserades. Kall korv, vilket ju blir svårt att äta kallt på grund av den höga kötthalten. Grabbarna höll på att deppa ihop totalt men vi försökte hålla humöret uppe med några kalla!

Efter detta blir det tyvärr bara värre och värre. Vi är helt utsvultna allihopa, Martin som envisas med att navigera med karta och kompass,  the old fashion way ser till att vi kommer vilse! Värmen bara stiger och stiger! Får värmeslag och river av mig flytvästen och skriker – ”Flytväst, bah! Ge mig en kylväst människa !

Haha ja ni hör ju! Inte alls den perfekta dagen ni såg framför er va? Men helt underbar för oss då det var fyllt av skratt, tills tårarna sprutade. Och ett sjukt kul minne att ha kvar och återberätta! Tack vare fruarna kunde de spåra oss via en utav våra iPhones så vi kunde ta oss hem igen. Dagen avslutades hemma med barnen och min vackra fru med hämtpizza – perfekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *