http://bilochmarin.nu/wp-admin/post-new.php

Det goda livet

Hej och välkommen era landkrabbor.

Detta är en blogg för oss som älskar allt som har en motor, oavsett om är i vatten eller på land. Vi är ett gäng goa grabbar som driver bloggen för att vi vill dela med oss utav vår gemensamma passion. Mitt namn är Tom och det är jag som är admin för bloggen och kommer därmed också skriva det allra flesta inläggen.

Vi är alla mest passionerade av båtar, jag har själv en jätte vacker Delta som jag har fixat upp då den förra ägare misskötte henne.  Vi spenderar mycket av vår lediga tid på somrarna tillsammans med våra familjer ute till havs. Det har blivit så att så fort sommaren närmar sig träffas vi alla för att boka in några veckor båtande tillsammans. På somrarna blir det ofta några dags utflykter men minst en gång per år åker vi dessutom på en längre resa tillsammans. Den bästa resan vi har varit på hittills, i alla fall vad jag tycker har varit vår bästa resa hittills, var när vi åkte till den franska Rivieran. Det tog oss 4 dagar att komma dit men väl framme möttes vi av turkost hav och vackra hamnar. Det var antagligen den finaste plats som jag någonsin har besökt. Till och med hamnen var lyxig och det är verkligen ovanligt. För er som aldrig har besökt en båthamn är det verkligen inte något speciellt mysigt. Jag skulle antagligen jämföra det med ett riktigt ofräscht camping servicehus. Men vi båtfolk bortser från detta då vattnet kallar oss. Ibland när vi är ute har vi inte tillgång till dusch på ett par dagar och då är det havet som gäller.

Det finns en annan passion som jag och grabbarna har gemensamt och det är öl. Vin funkar det också men öl kommer alltid överst på listan när vi är ute och far. När vi skall vara ute i ett par veckor gäller det alltid att packa ner en redig mängd öl så man inte dör av torka ute till havs hehe. På kvällarna när vi är ute och far brukar vi knyta ihop oss i en rad när vi ska äta middag och sov. Då brukar det alltid bli ett par glas öl till köttet eller fisken som serveras. Jag har själv inte handlat öl på flera år nu, jag tycker nämligen att det är väldigt roligt att brygga eget öl som jag tar med mig på resorna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *